CORTENSTAAL PLANTENBAKKEN

ONGEROEST Geroest

PLANTENBAKKEN OP MAAT

Een plantenbak van cortenstaal op maat gemaakt kan bij Metaalwinkel Amsterdam. 

Geef ons de maatvoering, welke vorm u wilt en wij maken uw plantenbak op maat. De plantenbakken worden uit 2 millimeter dik cortenstaal plaat gemaakt. Cortenstaal krijgt na verloop van tijd de karakteristiek oranje/bruine kleur. 

ROBUUST EN WEERWAST

Cortenstaal is een metaal dat je juist wilt laten roesten. Hiermee creëer je een stoer element in de tuin met een mooie oranje/bruine kleur. De roestvorming zorgt er ook voor dat cortenstaal weervast is en langdurig meegaat. 

Bij Metaalwinkel Amsterdam kunt u terecht voor diverse op maat gemaakt producten van cortenstaal, zoals een cortenstaal vuurkorf en houtopslag.

Roestvorming

U krijgt uw cortenstaal plantenbak of bloembak zonder roestvorming geleverd. Als u dit product buiten neerzet zal er snel roestvorming ontstaan. Wilt u de roestvorming versnellen? Gebruik een plantenspuit met normaal water en spuit het product in. 

In het begin zal de plantenbak nog roest afgeven.  Houdt dus rekening met roestwater op de grond. Het duurt enkele weken voordat er een stabiele roestlaag ontstaat.