MESSING

Messing is een metaal met een legering van koper en zink en wordt vaak toegepast voor interieur doeleinden. Messing heeft een klassieke uitstraling, maar past perfect in moderne inrichtingen. 

Messing is goed toe te passen in vochtige omstandigheden. Als u het materiaal onbehandeld laat zal er een mooie patina ontstaan.

Bij Metaalwinkel Amsterdam kunt u terecht voor een ruim assortiment messing profielen, plaatmateriaal, buizen en kokers. 

Messing Plaatmateriaal

Plaatmateriaal van messing in diverse diktes. Wilt u een messing plaat op maat laten knippen? Geen probleem. Ook het zetten van een messing plaat kan snel en makkelijk bij ons. 

Stafmateriaal

Platstaf, rondstaf, vierkantstaf, platstaf en halfrondstaf zijn verkrijgbaar in diverse maten en diktes. Op maat gezaagd, klaar terwijl u wacht.

Buizen en Kokers

Buizen en kokers zijn er in diverse maten. Ronde buizen, vierkante buizen en rechthoekige buizen zitten in het assortiment.

Wilt u een project van messing op maat laten maken? Wij kunnen messing goed bewerken, zoals knippen, zetten, uithoeken en solderen van messing behoren tot de mogelijkheden.

Kom langs in onze winkel en maak een keuze uit ons brede assortiment messing of vraag een offerte aan voor uw project.